Tenerife: Los Cristianos

Los Cristianos er en del av kommunen Arona og ligger på sørkysten av Tenerife, Los Cristianos kan virke som ett typiskt turist sted, med store strender og barer langs hele strandpromenaden. Byen har ett enormt utvalg av retauranter, klesbutikker, leiebilkontorer og eindomsmeglere som de fleste andre turistdestinasjoner, men bak denne turist basaden finner du en koselig by med en mer lokal følelse enn nabobyen Playa de Las Americas.

Los Cristioanos er en rolig del av den store turist destinasjonen som inkluderer Los Cristianos, Playa de las Americas og Playa de Fanabe. Den store forskjellen mellom Los Cristiano og de andre delene er at det bor mange lokale her og at du generelt har en mer rolig atmosfære.

I Los Cristianos ligger havnen som knytter Tenerife til La Gomera, El Hierro og La Palma. "los-cristianos-seafront-paseo"

Med sol hele året spiller det ingen rolle om det er gutta som skal på tur og er på utkikk etter en ordentlig bar-crawl eller om det er familien du drasser med deg kun for sol og strand. Vannparken Siam Park ligger ikke langt unna og det går gratis busser i området (Se linken for mer info.

Los Cristianos er derfor for deg som ønsker å være der alt skjer, men fortsatt litt uten for alt.

Ønsker du tips til restauranter, shopping og strender så kan du lese mer om det her.

Transport

Taxi

Fra Ca Pris
Los Gigantes  €40
Santa Cruz  €120
Playa de las Americas  €10
Puerto de la Cruz  €150

Buss

Prisene varierer litt ut ifra hvor dere drar ifra og om dere benytter dere av BONO kort.
Ønsker du mer info om buss på Tenerife så kan du lese detaljert her.

Fra Buss nr.
Los Gigantes 473 eller 477
Las Americas 111,416,417,418,450,470,471,473,477 eller 483
Santa Cruz 110 eller 111
Puerto de la Cruz 110 eller 111 bytt så på hoved busstasjonen til 102 eller 103.

Bil

Los Cristianos ligger meget sentralt, og det er ganske liten vits med bil for å komme seg rundt i området, derfor anbefales det heller å leie bil de dagene du ønsker å ta en dagstur.
Til Santa Cruz tar det ca en time, Los Gigantes ca 30 min og Puerto de la Cruz ca en time og 30 min.

Det er mye smale gater i Los Cristianos og det kan være vanskelig å finne parkering.

Los Cristianos er perfekt til å gå, det er lite høydeforskjell og strandpromenaden strekker seg fra enden av Los Cristianos og helt bort til enden av Fanabe. Med andre ord perfekt.
Det er også mulig å leie sykler og segways noe som gjør at du får sett mer på mindre tid.

Los Cristianos er en del av kommunen Arona og ligger på sørkysten av Tenerife, Los Cristianos kan virke som ett typiskt turist sted, med store strender og barer langs hele strandpromenaden. Byen har ett enormt utvalg av retauranter, klesbutikker, leiebilkontorer og eindomsmeglere som de fleste andre turistdestinasjoner, men bak denne turist basaden finner du en…


Publisert

i

av

Stikkord: