Tren hjemme

"Trene

Ett gjennomsnittlig treningsstudio medlemskap i Norge ligger på mellom 5-600 eller mellom 6-7000 i året. Dette er ofte bare ett vanlig medlemskap, uten noen få ekstra treningspass som yoga og lignende eller hjelp av personlig trener. Skal man ha dette blir prisenveldig mye høyere. Men, spørsmålet er vel om det er verdt å trene hjemme? Ja, du sparer jo mye penger, men du skal jo kjøpe inn utstyr og klarer du å motivere deg selv til å trene effektivt?

 


Tid

De fleste, spesielt de som nettopp har begynt å trene vet ikke hva de gjør når de kommer til treningsstudioet. Dermed bruker de unødvendig tid på snakking o.l. Dette er tid de heller kunne brukt på noe annet, som for eksempel å trene! Et annet problem på

treningsstudioer er at du er ikke den eneste som trener der, noe som igjen kan gjøre at du må vente på at det apparatet du vil bruke blir ledig. Fra du har bytta kler, satt deg i bilen, startet motoren og faktisk har kommet deg til treningsstudioet og begynt å trene kan i mange tilfeller ta lenger tid en det hele treningsøkten tar.

Med ett godt program for hva du skal gjøre og med god selvdisiplin kan det å trene hjemme hjelpe mye. Men jeg vil anbefale deg å få hjelp av en personlig trener kanskje 2 ganger i mnd.

Andre medlemmer.
I følge visse undersøkelser har personene som har blitt spurt sakt at «det største problem på ett treningsstudio er de andre medlemmene». Kanskje det er han som sitter i andre enden på en maskin og trener som roper ut i det du setter deg til rette at dette apparatet er reservert siden han snart skal bruke det. Eller kanskje det er den irriterende fyren som svetter så mye at det å skulle bruke samme apparat etter han er som å ta en kjapp dusj.
En annen ting som får folk til å holde seg vekk fra treningsstudio er redselen for at man skal komme opp i pinlige situasjoner i ombyttingsrommet.
Når du trener hjemme så er det kun du som kan forstyrre treningen og kanskje hunden Fido, følger spent med på hva du driver med.

 

"HE-MISFITS28"

Kostnader
Vel, dette blir jo kanskje den avgjørende delen for mange. Men kostnadene man møter ved å trene hjemme spørs jo veldig på hva du skal gjøre. Ved å sjekke for eksempel Gymgrossisten kan du lett finne ut av hva forskjellige trenings redskaper vil koste. For eksempel kan du sjekke ut Iron Gym Xtreme som er en pullup bar som du setter på døra hjemme. Vil du trene kondisjon kan du for eksempel sjekke ut «Heavy Weighted Jump Rope» med dette hoppetauet vil du virkelig få noe ut av treningen, siden det er lagt til vekt i «tauet» så øker det motstanden og gir deg mere trening.
Når det kommer til å se på penger så koster disse 2 produktene rundt 800 kr. Det er snakk om 1,5-2 mnd. med treningsstudio. Husk at melder du deg inn i Sats eller et annet trenings studio koster det fort opp til 8000 i året. Det kan gi deg et godt utvalg av utstyr til garasjen er trenings rommet. Ikke nok med det men må du kjøre bil til treningsstudioet sparer du bensin daglig(?) pluss slitasje på bilen

 

Husk det å trene hjemme fungerer ikke for alle. Det å trene hjemme krever selv disiplin, noe mange kanskje ikke har for mye av.
Uansett hva du velger er det viktigste at du trener og holder deg i form,

Ett gjennomsnittlig treningsstudio medlemskap i Norge ligger på mellom 5-600 eller mellom 6-7000 i året. Dette er ofte bare ett vanlig medlemskap, uten noen få ekstra treningspass som yoga og lignende eller hjelp av personlig trener. Skal man ha dette blir prisenveldig mye høyere. Men, spørsmålet er vel om det er verdt å trene hjemme? Ja, du…


Publisert

i

av

Stikkord: