Tilgang på mye kreditt – hvordan øke kredittgrensene dine!

Har du noen gang hatt bruk for et kredittkort eller forbrukslån, så kan det være at du har irritert deg over lave grenser på kreditten. Det holder ikke med 10000 i grense når en leilighet skal møbleres fra IKEA for eksempel. Har du lav kredittgrense hos bankene så kan det fort irritere deg. Så hvordan får du den til å øke?
Bankene ser på historikken din med banken i tillegg til en kredittsjekk når de vurderer deg. Sørg derfor å ha kundeforhold i flere banker. Opprett kontoer i alle banker som ikke tar seg betalt for at du kun har en konto der, samtidig som du kan melde deg opp til flere kredittkort. Pass så på at det er litt aktivitet på alle kontoene i løpet av årene og at de aldri går i minus. På den måten så vil bankene se at du har kontroll.

 
På kredittkortene så bør du bruke de aktivt til hverdagshandel, netthandel og andre steder som tar kredittkort. Når du har brukt kredittkortet over en periode kan du kontakte leverandøren og forklare at du ønsker høyere kredittgrense, for du har planer om noen større kjøp. De vil da se over om du har overholdt og betalt alle regningene dine på kortet i tide. Har du det får du som regel innvilget en høyere grense. Etter dette er gjort og du fortsetter å bruke kortet, vil du gjerne få et varsel om at du kan øke grensen ytterligere om du ønsker det.
Dette er noen enkle tips til å få bankene på din side. I tillegg til dette må du selvfølgelig betale alle regninger i tide, ikke ha betalingsanmerkninger og sørge for at gjelden din ikke er presset til et maksimum.

Har du noen gang hatt bruk for et kredittkort eller forbrukslån, så kan det være at du har irritert deg over lave grenser på kreditten. Det holder ikke med 10000 i grense når en leilighet skal møbleres fra IKEA for eksempel. Har du lav kredittgrense hos bankene så kan det fort irritere deg. Så hvordan…


Publisert

i

av

Stikkord: