The Rookie hotell og Coffeshop

Med over 18 års historie i Amsterdam, kan navnet  The Rookies "  være misvisende. åpnet i 1992, fikk denne Coffeeshopen navnet på grunn av at eierne var de yngste i Coffeshop bransjen. De hadde en annen tilnærming til Coffeeshop kultur og du kan se dette i en rolig og avslappet atmosfære som ikke var preget av turister

Atmosfære

Alltid kjent for sin publikumsvennlige atmosfære, forbudet mot alkohol i coffeeshops har faktisk gjort lite for å redusere dette. Klientellet er en god blanding av utlendinger og lokalbefolkning og snakking vil vanligvis bli hørt over musikken, som har en tendens til å holdes på et nivå slik at samtalen faktisk kan fortsette. Soundtracket til The Rookies er i seg selv en variert blanding av reggae, rock og andre låter. Interiøret er pent innredet og interessant å stirre på, mens sitteplasseneer  på det normale nivået til Coffeshops i Amsterdam med stoler av tre og smale lange bord.

Tilbudet

Kanskje det mest karakteristiske trekket ved The Rookies er dens ekstra store røykesalong, noe som er litt av en luksus i Coffeshops rundt i Amsterdam. Dette av sperrede området kan romme opp til 70 personer, og takket være de praktiske skuffe lukene som lar de ansatte for å unngå stedet, er du velkommen til å røyke all tobakken du vil sammen med marihuana eller hasj. Selvfølgelig hvis du foretrekker å røyke stoffene rene kan du mot et refunderbart depositum låne Bonger og andre brukerutstyr. Baren tilbyr de samme som de fleste kaffebarer rundt om i Amsterdam selv om deres utvalg av kaker, og store plass, fortjener en spesiell omtale.

Hotell

The Rookies Hotel ligger rett ved kaffebaren og har 12 rom for de som ønsker å bo midt i sentrum av ting. De fleste rommene er dobbeltrom, men tre enkeltrom er også tilgjengelig, og frokost serveres hver dag. Alle rom har en egen safe, telefon, TV og egne bad med dusj eller badekar.

[tabs style="default"][tab title="Ankomst"]

Ankomst

Du kommer deg lettest til The Rookies via trikk fra Centraal Stasjon men linje 1, 2 eller 5.
Adresse:
Korte Leidsedwarsstraat 145-147
1017 PZ Amsterdam

Telefonnummer:
Tlf: +31 20 6390978
Hjemmeside: www.rookies.nl

[/tab]  [/tabs]

Med over 18 års historie i Amsterdam, kan navnet  The Rookies "  være misvisende. åpnet i 1992, fikk denne Coffeeshopen navnet på grunn av at eierne var de yngste i Coffeshop bransjen. De hadde en annen tilnærming til Coffeeshop kultur og du kan se dette i en rolig og avslappet atmosfære som ikke var preget…


Publisert

i

av

Stikkord: