Sugar Factory, Amsterdam

[image size="large" align="right" icon="zoom" width="155" height="37" autoHeight="true" quality="100"]http://www.opplevnederland.com/wp-content/uploads/2011/03/Sugarfactory-1.jpg[/image][image size="medium" align="right" icon="zoom" lightbox="true" autoHeight="true"]http://www.opplevnederland.com/wp-content/uploads/2011/03/Sugarfactory-1.jpg[/image]

 

Kunst er i live, og du kan danse til den!

Sugar Factory er det perfekte stedet å dykke i dans, live musikk, levende kunst, poesi, teater og kabaret. Fabrikken ligger ved siden av Leidse Plein som er sentrum av Amsterdam natteliv, og denne klubben et absolutt must for alle som elsker kunst og disco til morgen gry. Grunnlagt av kjente figurer fra Amsterdam Clubbing scenen, og tilbyr et variert program med et annet tema, en inspirerende gjest og flott dristig inspirerende musikk hver kveld.

Sugar Factory organiserer dette tverrfaglige program for en hel uke. Her er en topp i agenda av de viktigste kveldene:

Den månedlige DJ DiscoCult kveld er Sugar Factory egen danse natt, vertskap og organisert av en kombinasjon av 4 kjente personligheter, fra DJ’s, en VJ / fotograf / artist og en vert. De jobber sammen med sine innovative krefter for å skape en unik sound.
På mandag kan du oppdage svinger beats av Konrad Koselleck Big Band. Hver måned de invitere en eller flere solo artister og musikere til å bli med dem på scenen.
Hver tredje mandag i måneden, er det en gruppe kalt Clipsters som spiller en mer soul inspirert musikk.
Det er også den månedlige Etnisch Hysterisch med danse låter fra blant annet sigøynere, indianere, Balkan, arabere, Latinos, og mange andre eksotiske land.
En Jam session på mandag med den kjente saksofonisten Candy Dulfer.
Og la oss ikke glemme Rumbata, en Salsa kveld med latinamerikanske ferskeste myke stemme hver siste søndag i måneden.
Ulike teater og poesi forestillinger, livet om kunsten, livet om rap, videokunst på veggen og fotografi i hallen.
Og selvfølgelig mye, mye mer!
Sjekk ut den eksakte dagsorden i Sugar Factory heftet. De er spredt rundt i byen på rundt 700 steder i Amsterdam, for eksempel kafeer, teatre, skoler, universiteter, klubber, platebutikker og vinterhagen.

Beliggenhet
238 Lijnbaansgracht, tvers overfor inngangen til Melkweg som er rett rundt hjørnet av det livlige Leidseplein, hvor mange trikker, busser og drosjer stopper.

Priser
Øl og brus er € 2,20, vinen er 3 €, – og vodka er € 4. Inngangspenger varierer fra € 5 euro til € 10 weeknights og € 15 på helgene. Kveldene består vanligvis av et tidlig og et sent show. I begynnelsen av showet kan du nyte scene-forestillinger som teater, levende musikk, kabaret og poesi. Denne starter vanligvis rundt 20.00. Ved 23:00 begynner "Late Show" og gulvet er ryddet til dans. I helgene, fortsetter kvelden til 05.00.

The Sugar Factory er et sted hvor musikk er mer enn bare musikk. Et sted for blande, utføre og eksperimentere med musikk og kunst. En kveld i Sugar Factory starter i det mystiske mørke på en teaterscene, og på et lite trebord med et glass vin. Når kvelden nermer seg vil dansegulvet fylles med og en ecstasy av dans og disco starter. Kule folk, fantastisk musikk, kunst og teater. Drinker er ikke dyrt, og plasseringen er lett å finne. Det er ikke en grunn til ikke å gå! Men ikke bare tror det du leser. Sjekk det ut selv, og du oppdager egen dans ved søteste fabrikken i byen.
Adresse:
The Sugar Factory
238 Lijnbaansgracht, Amsterdam
For mer informasjon: www.sugarfactory.nl

[image size="large" align="right" icon="zoom" width="155" height="37" autoHeight="true" quality="100"]http://www.opplevnederland.com/wp-content/uploads/2011/03/Sugarfactory-1.jpg[/image][image size="medium" align="right" icon="zoom" lightbox="true" autoHeight="true"]http://www.opplevnederland.com/wp-content/uploads/2011/03/Sugarfactory-1.jpg[/image]   Kunst er i live, og du kan danse til den! Sugar Factory er det perfekte stedet å dykke i dans, live musikk, levende kunst, poesi, teater og kabaret. Fabrikken ligger ved siden av Leidse Plein som er sentrum av Amsterdam natteliv, og…


Publisert

i

av

Stikkord: