Stort pengeforbruk, Suiter og Strippeklubber, ja da er du i Riga

Det er vel ingen hemmelighet at Riga kun er til for guttegjengen som skal på tur, selv om det på sett og vis enda er litt tabu. Her er mulighetene mange, men det er ikke hit du tar med dama på helgetur.
Turen over til Riga koster deg ikke skjorta, eller kanskje akkurat en skjorte. For rundt 1200-1500 kroner får du tur retur billett om du bestiller i litt tid før. Og hotellrom får du fra noen hundrelapper og opptil noen tusenlapper for suiter om du heller ønsker det. Er det en stor guttegjeng, så er suiter litt mer liv, men dere må da hoste opp litt mer kroner.

 
Møter dere noen litt for ivrige og interesserte jenter ute i gaten eller på en bar, så kan dere vedde på at dette er jenter som gjerne vil noe mer. Strippeklubben blir gjerne neste stopp, og det er ofte litt vel dyrt i lengden, pass dere for fristelsene!
Noen steder må dere innom på bar vandringen. Blant annet Reval Hotell Latvija, de har nemlig en fantastisk Skyline bar som har en herlig utsikt i behagelige omgivelser. Mye folk er innom, men det sørger igjen for at det alltid er liv der. Flott sted å ta vorspielet, for her går pengene fort bort i dyre drinker.
Derfor kan Vairak Saules Coctailbar være et fint stopp videre før dere kan innta en av de mange nattklubbene. Voodoo Club er uansett stedet å dra når det nærmer seg å gå virkelig ut, den er nemlig Rigas beste med store muligheter for mer alkohol og intimdans med en fremmed på det store dansegulvet.

Det er vel ingen hemmelighet at Riga kun er til for guttegjengen som skal på tur, selv om det på sett og vis enda er litt tabu. Her er mulighetene mange, men det er ikke hit du tar med dama på helgetur. Turen over til Riga koster deg ikke skjorta, eller kanskje akkurat en skjorte.…


Publisert

i

av