Rotterdam: Hoteller og Overnattinger

Rotterdam er også et sted for å slappe av. Hvorfor ikke kose deg etter en travel dag full av nye inntrykk, overraskelser og eventyr i byen. Rist av stress i

""

en sauna eller på et skjønnhetssenter. Eller du kan nyte de mange fasilitetene hoteller i Rotterdam har å tilby: ren luksus og fantastisk utsikt.
Rotterdam vil skjemme deg bort
Bilderberg Parkhotel ligger midt i hjertet av Rotterdam, og er synonymt med komfort og service.
Du kan lade batteriene helt opp i hotellets sauna. Hilton Rotterdam og NH Atlanta Hotel ligger også i hjertet av Rotterdams shopping-og forretningssenter. Disse hotellene har fullt av moderne bekvemmeligheter, begge hotellene utstråler hver sin særegne sjarm og setter alltid service først. Designhotellet Inntel Hotell Rotterdam Centre har en egen wellness-senter, Club H2O, med svømmebasseng, finsk sauna, panorama og tyrkisk bad blant fasilitetene. Alt dette legger opp til deilig avslapning, mens du nyter fantastisk utsikt over Maas og Erasmus-broen. Det luksuriøse 5 stjerners hotellet The Manhattan Hotel, motsatte side av NS Central Station, er moderne og stilig. I den plettfrie hvite "Heavenly Bed", vil du kunne nyte den ultimate søvn. For en komplett dag med avslapning, kan du gå Thermen Ferie sauna og skjønnhetssenteret i Schiedam, med dems ulike bassenger, badstuer og andre avslappende fasiliteter.
Rotterdam dristige netter
Byens rike industri-historie er gjentatt i en rekke typiske hoteller i Rotterdam. Hotellet Studios at Stroom, er bygget i en tidligere kraftstasjon, noe som er en opplevelse i seg selv, badet har et glasstak og fjernsynet er projisert på veggen. I den velkjente Hotel New York, er ingen rom er like. Det opprinnelige interiøret i bygningen og rommene utstråler en maritim, nostalgisk atmosfære, kombinert med komfortable og moderne møbler. Et annet unikt sted å bo er Euromast. Fra ti på kvelden har du den største og høyeste balkong i byen for deg selv.
Rotterdam er spesiell 

I Oude havn kan du sove på et helt spesielt sted: Stayokay hostel ligger i det berømte Cube hus. I Wijnhaven, kan du finne flytende hotell H2OTEL. Du kan ta en unik reise med båt fra her på den spesielle H2O piknik båten. Det sjarmerende designhotell Suitehotel Pincoffs åpnet i 2008 og ligger i en verneverdig bygning som dateres tilbake til 1879, på Kop van Zuid. Hvis du foretrekker å tilbringe natten i det kulturelle hjertet av Rotterdam, så kan du prøve en av de seks store rom i et lite hotell i Witte de Withstraat.
Rotterdam er annerledes
I midten av Scheepvaartkwartier finner du ROOM, et renovert vandrerhjem i Art Deco-stil, med fargerike temarom. Ikke langt herfra finner du på Grand Hotel Philadelphia, et firestjerners hotell med mye karakter, der unge mennesker med en svak psykisk handikap ta del i et on-the-job trening prosjekt. Det er mulig å leie ut din egen komfortable leilighet, Nyt Rotterdam og MyCityLofts tilby en fullt møblert leilighet på et levende sted i byen. Vegg i vegg med Blijdorp Zoo er Domina Hotel, som har en badstue, svømmebasseng og gym. Dyr er også velkomne her.

Rotterdam er også et sted for å slappe av. Hvorfor ikke kose deg etter en travel dag full av nye inntrykk, overraskelser og eventyr i byen. Rist av stress i en sauna eller på et skjønnhetssenter. Eller du kan nyte de mange fasilitetene hoteller i Rotterdam har å tilby: ren luksus og fantastisk utsikt. Rotterdam…


Publisert

i

av

Stikkord: