Paradiso, Amsterdam

Med beliggenhet i sentrum av Amsterdam, er Paradiso ubetvilsomt et tempel for modernemusikk i Nederland. Det ligger i den ombygde kirken like ved Leidseplein, kirken tilbyr de beste konsertertene og stemningen i byen. For Paradiso er det pop som er hoved temaet, selv om det kan finne mange konserter o.l både på dagen og natten.
Fra pop og hiphop, klubbkvelder, moderne klassisk musikk, jazz konserter, til multimedia festivaler,poesi, og filmer er noe av det du kan oppleve på Paradiso.

Følgende klubbkvelder i Paradiso er absolutt verdt et besøk:

Onsdag: Classice Noodlanding!
Torsdag: Classice Noodlanding! En blanding av kabaret, musikk forestillinger, alternativ musikk, kjemiske beats, nye disco og mer.
Fredag kveld: Club Paradiso. En felles innsats av fire klubber på søkeordet i"musikalitet",
kombinerer Paradiso stilarter som US garage, nu jazz, brutt beat, dypesoul og jazz, latin og funk disco, og mange andre.
Lørdag kveld: Bassilne. Fra rap, hiphop, til nye klassiske soul.
Søndag kveld: Rockbottom. Et ukentlig clubnight fra rock til hiphop og soulfull funk,grafisk design og videokunst.

Les mer på nettsiden dems www.paradiso.nl

Med beliggenhet i sentrum av Amsterdam, er Paradiso ubetvilsomt et tempel for modernemusikk i Nederland. Det ligger i den ombygde kirken like ved Leidseplein, kirken tilbyr de beste konsertertene og stemningen i byen. For Paradiso er det pop som er hoved temaet, selv om det kan finne mange konserter o.l både på dagen og natten. Fra pop og hiphop, klubbkvelder, moderne klassisk musikk, jazz konserter, til multimedia festivaler,poesi, og filmer er noe av det du kan oppleve på Paradiso. Følgende klubbkvelder i Paradiso er absolutt verdt et besøk: Onsdag: Classice Noodlanding! Torsdag: Classice Noodlanding! En blanding av kabaret, musikk forestillinger, alternativ musikk, kjemiske beats, nye disco og mer. Fredag kveld: Club Paradiso. En felles innsats av fire klubber på søkeordet i"musikalitet",…


Publisert

i

av

Stikkord: