Island – for deg som liker uteaktiviteter og avslapping

Aktivitetsturer har blitt ekstremt populært de siste årene. Vi nordmenn er ikke bare ute etter å reise og se plassene vi kommer til lengre. Vi må holdes i aktivitet og skaffe oss nye opplevelser som sørger for at turen ikke går i glemmeboka.
Island er på den måten perfekt. Her er det muligheter for nesten å gjøre alt av aktiviteter som du måtte ønske. Golf er det flere muligheter for i grønne omgivelser omringet av vakkert fjellandskap, hvalsafari, ri på hest, rafting, ATV turer og ikke minst isbretur. Noe for de som liker å ta det litt med ro og de som ønsker litt mer spenning.
Island er ikke det største stedet du kommer til å reise til, for her er det knappe 300 tusen innbyggere fordelt på den litt over 100 tusen kvm store øya. En tien del av øya er dekket av isbreer og danner navnet på øya, selv om resten er grønt og frodig.
Er du ellers opptatt av at en helgetur eller kort ferie også skal inneholde gode mat opplevelser og avslapping? Ja, det kan faktisk Island tilby deg også. For her er det mye god mat å velge mellom i tillegg til SPA program som du kan ta i den Blå Lagune. Her er det nemlig varme kilder som sørger for at du har gode varme bad som vil gjøre kroppen din godt i kombinasjon med SPA behandlingene. Stedet ligger ikke veldig langt unna flyplassen, så de fleste tar gjerne en tur hit både ved ankomst og hjemreisen.
Det gir en god start på ferien å få slappet skikkelig av fra alt stresset vi gjerne har hjemme, og det er nettopp det du skal komme deg litt bort fra. Velger du en helgetur som gave til din bedre halvdel så kommer dere ikke til å angre, gode minner skapes på Island!

Aktivitetsturer har blitt ekstremt populært de siste årene. Vi nordmenn er ikke bare ute etter å reise og se plassene vi kommer til lengre. Vi må holdes i aktivitet og skaffe oss nye opplevelser som sørger for at turen ikke går i glemmeboka. Island er på den måten perfekt. Her er det muligheter for nesten…


Publisert

i

av

Stikkord: