Guttetur til Bremen i Tyskland

Bremen i Tyskland er alltid et flott sted å dra til med guttegjengen. Her er det litt for enhver smak, med yrende uteliv, gode restauranter og en merkelig drikk som heter Lampe. Det er kun en kort flyreise fra blant annet Torp ved Sandefjord i Vestfold med Ryanair som skal til. Gutta kan heller prioritere festligheter ved ankomst enn sittekomfort på flyet, turen varer ikke lenge og kan med fordel bli mer morsom med noen drinker på veien. En fordel er å kun pakke med seg håndbagasje, det er alltid noen som er litt sent ute, undertegnede en av dem, som kommer akkurat i tide. Greit å ikke ha med bagasje som skal sjekkes inn da.
Når du kommer frem til Bremen, eller kanskje helst litt før, så bør dere prøve ut hotellet til Swissôtel, de har et eget hotell i Bremen som er fantastisk estetisk, med god og fyldig mat i restauranten. Prisene er faktisk ikke så ille, i og med at det kan sammenlignes eller faktisk er et 5 stjerners hotell. I tillegg til dette så ligger det midt i smørøyet av byen, hvor du har gå avstand til de fleste utesteder og torget / sentrum.
For en tidlig start på kvelden så er det et sted der bør være innom. Nemlig den brune puben Haake Beck. En bitteliten pub som kan gi dere en liten drikk kalt Lampe. Spør du etter denne vil du få oppleve noe de kun har her. Det er en liten shot som du får servert fra en gammel oljelampe som til vanlig henger på veggen hos dem. Anbefales å få med seg, i tillegg til den gode ølen de har. Pass også på å få deg en matbit i løpet av dagen. De har velkjente Subway og Starbucks om du vil ha noe lett, hvis ikke så er det også marked på torget med mye forskjellig mat og en del typer pølse.
Når natten faller på og utelivet byr seg er det mange steder det er verdt å besøke, grunnet høyt alkoholinntak på undertegnede så kan ikke navnet på stedene huskes. Gjør som vi gjorde på tur. Spør de hotellansatte, så får du litt info om hvor det kan være lurt å dra. Det er nemlig et område som utpeker seg og her er utestedene på rekke og rad, i små og store størrelser. Noe for en hver smak. Et sted er rett utenfor hotellet Swissôtel, et enormt diskotek med røykemuligheter, stort dansegulv og MC Donalds for nattmat på utsiden. Festen fortsetter også på MCern om du ønsker det, her er det nesten Nachspiel tendenser.
God tur!

Bremen i Tyskland er alltid et flott sted å dra til med guttegjengen. Her er det litt for enhver smak, med yrende uteliv, gode restauranter og en merkelig drikk som heter Lampe. Det er kun en kort flyreise fra blant annet Torp ved Sandefjord i Vestfold med Ryanair som skal til. Gutta kan heller prioritere…


Publisert

i

av