Det var et stilig skjerf du hadde, hvor har du kjøpt det?

Tja, hvor og fra hvem kan du få en slik kommentar og spørsmål? Selvfølgelig på en bar av en jente. Det er vel derfor du er nettopp der og tar en øl, det at du er ute med gutta er selvfølgelig bare en unnskyldning. Du vil selvfølgelig treffe på den rette jenta som passer dine preferanser du også.

 
Nå trer vi inn i høsten her til lands, noe som gjør at det gjerne må kjøpes inn noe for å henge med på trendene som mannebladene setter for oss. Mann og Alfa er flinke til det. Uansett om det du har er trendy eller ikke, så skader det ikke å friske opp med et skjerf i kolleksjonen før høsten og vinteren trer inn for alvor.
Det som er med klær og mote er at du må finne din egen stil. Du skal være komfortabel, første gang jeg hørte det så gikk det opp et lys for meg. Selvfølgelig skal det være slik, liker jeg plagget vil jeg vise det frem, det bygger selvtillit.
Se derfor igjennom hva du har liggende av høstklær fra i fjor. Hvilke farger og mønstre går igjen? Når du har fått satt deg et inntrykk om hva du mest sannsynlig kommer til å gå med i år også, så kan du ta turen innom Heppo.no for litt skjer surfing.

 
Her er det nemlig et flust av skjerf og nå har de til og med salg, klikk på 3 skjerf du liker og betal for 2 av dem. Her er det enkelt å velge ut i pris, merke, farger og mønstre. Noe for enhver stil og smak.
Passer skjerfet ditt godt inn, du har kjøpt det på nett så det er mer unikt en H&M / Dressmann skjerfet alle andre går med så har du et flott samtaleemne når du treffer en søt jente i baren. Lykke til med nytt skjerf og sjekkingen!

Tja, hvor og fra hvem kan du få en slik kommentar og spørsmål? Selvfølgelig på en bar av en jente. Det er vel derfor du er nettopp der og tar en øl, det at du er ute med gutta er selvfølgelig bare en unnskyldning. Du vil selvfølgelig treffe på den rette jenta som passer dine…


Publisert

i

av

Stikkord: