Amsterdam: Sid lee

Sid Lee er et internasjonal kreativ byrå har spesialisert seg på unnfangelsen og kommunikasjon av merkevare erfaringer,  de har sitt hovedkvarter i Montreal, men utvidet nylig  til Amsterdam med et passende kontor i Amsterdam.

Som trendwatchers og trendsettere, er det bare riktig at Sid Lee Collective’s plass i Amsterdam er stappet med ferske produkter og kunstverk. Fra begrenset opplag t-skjorter til quirky møbler, til retro «back in time»  kjøkkenutstyr, kan du være sikker på at alt i denne antikk / galleri / atelie er noe av det kuleste du kan ha.

Dessverre er det tilhørende Black Board Bar stengt på ubestemt tid fra og med sommeren 2009. Vi krysser våre fingre i håp om en vekkelse av denne hjemmekoselige baren.

[tabs style=»default»][tab title=»Informasjon»]
Adresse: Gerard Doustraat 74
1072 VV Amsterdam
Tlf:  +31204707277
Hjemmeside: http://www.sidlee.com/
E-post:info@sidlee.com
Åpent:Butikk/Galleri: Søn-Onsd, 12:00-18:00; Tor-Fre, 12:00-21:00; Lør, 10:00-18:00
Ta trikk 16, 24 til Albert Cuypstraat[/tab] [/tabs]

Sid Lee er et internasjonal kreativ byrå har spesialisert seg på unnfangelsen og kommunikasjon av merkevare erfaringer,  de har sitt hovedkvarter i Montreal, men utvidet nylig  til Amsterdam med et passende kontor i Amsterdam. Som trendwatchers og trendsettere, er det bare riktig at Sid Lee Collective’s plass i Amsterdam er stappet med ferske produkter og…


Publisert

i

av

Stikkord: