Amsterdam: Park Plaza Victoria Amsterdam

""
Park Plaza Victoria Amsterdam er svært sentralt i forhold til Amsterdam Central Station. Denne vakre gamle bygningen huser et svømmebasseng og en badstu for avslapping. Det har også en restaurant og en skjønnhetssalong.
Beskrivelse
Park Plaza Victoria Amsterdam er lett tilgjengelig, på grunn av sin sentrale plassering, selv når du er avhengig av offentlig transport. Amsterdam Central Station ligger på andre siden av veien og tilbyr utmerket transport til andre bydeler og nærliggende byer. Innen kort gangavstand fra hotellet finner du mange severdigheter som Dam, Madame Tussauds og butikker ved Kalverstraat eller Magna Plaza kjøpesenter.
Hvis du ønsker å dra på et kanal cruise og beundre de berømte kanalene og historiske bygninger, så trenger du bare å krysse veien. I nærheten av sentralstasjonen er det mange selskaper som tilbyr kanalturer.
Det autentiske Amsterdam hotellet skiller seg ut med sin interessante fasade. På hotellet finner du fasiliteter slik som Active Club med svømmebasseng og badstue, en skjønnhetssalong og flere barer. Svømmebassenget er gratis, badstuen er tilgjengelig for et gebyr. Dessuten er det 10 multifunksjonelle rom som er egnet for alle typer møter og arrangementer.
I rommene finner du alle moderne fasiliteter som air condition, minibar, kaffe-og tefasiliteter og safe. Videre tilbyr hotellet fasiliteter som "Dobbeltglass", et egenutviklet film-og røykfrie rom.
[tabs style="default"]

[tab title="Transport"]
1) Fra Schiphol flyplass: Hvert 20. minutt går et tog fra flyplassen til Amsterdamsentralstasjon. Når du kommer til flyplassen, gå til hovedhallen, er det et stort skilt med toginformation. Togene til sentralstasjonen kjører mellom 05:40 til 00:30 (gå til trinn 2).

2) Fra Amsterdam sentralstasjon: Fin gåavstand, tar ca 5 minutter. Trikkene i Amsterdam normalt kjøres 07:00 til 01:00.[/tab]
[tab title="Servering"]Mat og drikke
På hotellet finnes det en rekke alternativer for deg å slappe av og nyte en drink eller et godt måltid: Internasjonal mat, snacks og brus utgjør menyen på tradisjonelt innredet Park Plaza Brasserie. Du kan også bestille et lett måltid her. The brasserie åpnes mellom kl 08:00 og 23:00.
Mellom kl 17:00 og 01:00. kan du besøke Tasman Bar. Drinker og snacks serveres i en uformell setting. På de kalde stunder kan du kose deg rundt åpen peis.
Fingermat, eksklusive snacks og deilige cocktails utgjør menyen for Lobby Lounge, som er åpen mellom kl 08:00 og 01:00. I helgene er denne Baren er åpen til ca kl 02:00.
Den omfattende frokostbuffé blir servert i Seasons Garden restaurant. På hverdager er denne restauranten åpen mellom 06:30 og 10:00 og 07:30 til 11:00 i løpet av helgen. Hvis du liker å spise noe på hotell rommet kan du bestille dette via romservice, til kl 2300.[/tab]
[tab title="Ytteligere Informasjon"]- Hotellet har en 24 timers resepsjon.

– En ekstra seng kan plasseres på rom ved ønske (mot et forelegg).
– Dyr er ikke tillatt.

– Bagasje kan lagres i resepsjonen
– Internett
– Trådløst internett er tilgjengelig på hotellet..[/tab]
[/tabs]

Park Plaza Victoria Amsterdam er svært sentralt i forhold til Amsterdam Central Station. Denne vakre gamle bygningen huser et svømmebasseng og en badstu for avslapping. Det har også en restaurant og en skjønnhetssalong. Beskrivelse Park Plaza Victoria Amsterdam er lett tilgjengelig, på grunn av sin sentrale plassering, selv når du er avhengig av offentlig transport. Amsterdam Central…


Publisert

i

av

Stikkord: