Amsterdam: Lavprishoteller

Amsterdam er en by det altid skjer noe i, det gjør at det er mange turister der. Mange turister gjør at det er behov for mange hoteller. Amsterdam har mange hoteller, men det er ikke alle som er like billige. Enten det er gutta som skal på tur eller om det bare er en liten weekend for å komme seg vekk fra alt.

Siden disse hotellene har ofte veldig lave budsjetter så man ikke forvente seg så mye. Hotellene har skjelden heis og har oftest bare et helt enkel hotellrom. For å finne det hotellet du liker best vil det anbefales å se hva som passer deg.
Her er en liten oversikt over noen av de billige hotellene i Amsterdam.

Hotell des Arts ( 18 rom )
Hotellet er i et hus fra 17-tallet.
Det ligger med utgang mot en av Amsterdams travleste gater. Hotellet ligger ca 10 minutter gange fra sentral stasjonen. Det er også en bussholdeplass rett ved hotellet.

City Hotell ( 29 rom )
Hotell City ligger ca rett ved siden av Sentral stasjonen. Hotellet har enkle rom uten noe "dill dall",  når man ligger på en av de billigste rommene må man dele både bad og dusj med andre gjester.
City Hotell har også en parkeringsplass med overvåking og vakter døgnet rundt.
Dette gjør City Hotell til et bra hotell å ankomme Amsterdam med i bil.

Hotell Crystal (17 rom)
Virkelig rimelig og godt utstyrt, men ikke mye moro. Rommene er helt grunnleggende, og det finnes ikke heis. Likevel er Hotell Crystal stillegående, hotellet har et vennlig personale og det er sentralt lokalisert i nærheten av Amsterdams mest opptatt kvadrat – Leidseplein.

Hotel Washington (21 rom)
Dette to stjerners hotellet ligger i en rolig sidegate i Sør Amsterdam, i nærheten av Museumplein og Amerikanske konsulatet, noe som kanskje ligger i navnet. Dets bygning er et hundre år gammelt familiehus, forvandlet til et hotell uten mye ombygging eller redecorating. Hotel Washington har en lang, smal trapp og større rom enn i andre rimelig hotell og store, gammeldagse vinduer. Ingen restaurant, men et hyggelig familie lignende breakfast rom. Det er mulighet for å parkere i gaten i nærheten, eller i betalings Parkering under Museumplein.

Trianon Hotel (52 rom)
Ligger rett ved den berømte Amsterdam Concertgebouw Philharmonic og Museumplein, Trianon Hotel er et enkel og i utgangspunktet utstyrt budsjett hotell. Rommene er små, dems priser er  ikke lavest i byen, men det er rent, rolig og ligger i det elegante delen av Amsterdam.

Amsterdam er en by det altid skjer noe i, det gjør at det er mange turister der. Mange turister gjør at det er behov for mange hoteller. Amsterdam har mange hoteller, men det er ikke alle som er like billige. Enten det er gutta som skal på tur eller om det bare er en liten…


Publisert

i

av

Stikkord: