Amsterdam: Hotel Des Arts

Hotel Des Arts i Amsterdam er et sjarmerende 2-stjerners familiehotell i hjertet av det livlige sentrum. Fra hotellet er det bare noen få minutters gange til Dam, det berømte blomstermarkedet og mange andre attraksjoner, som gjør det til en ideell base for å utforske byen i Amsterdam.

Beskrivelse
Interiøret på Hotel Des Arts holder en sjarmerende nederlandsk atmosfære. Mange rom har opprinnelige drager i taket fra det 17. århundre. Frokostrommet er også tradisjonelt innredet. I salongen har du tilgang til fasiliteter som bruk av Internett. Alle 22 rom er praktisk innredet og utstyrt med bad med dusj og toalett, TV og safe. Hotellet har selvfølgelig enkeltrom og dobbeltrom, men har også familie rom for maksimum fire personer tilgjengelige.
Fra hotellet er det mulig å gjøre flere turer. I resepsjonen de vil gjerne informere deg om mulighetene og de hjelper deg gjerne med å bestille en tur. Grunnet den meget sentrale beliggenheten midt i hjertet av sentrum, kan man lett utforske hele indre Amsterdam fots. Sentralstasjonen samt Museumplein er bare 15-minutters gange unna.

Mat og drikke
Frokost får man med ved å bo på hotellet, frokosten serveres da fra 08:00 til 10:00 i frokostrommet.

Internett
Det er en Internett-PC  i stuen som gjestene kan bruke for € 5 per time. Det er også trådløst internett på hotellet som kan brukes gratis på rommene.

[tabs style="default"][tab title="Trasport"]Offentlig transport:

Trikkeskinnene kommer fra og går til Amsterdam Central Station (4, 9, 14, 16, 24, 25)
stopper ca. 100 meter fra hotellet.

Bil

Offentlig parkering er tilgjengelig i det offentlige parkeringshuset av operaen (10 min.gange).

Kostnadene er € 48 per 24 timer.

Du kan også benytte seg av et Parkering Service: € 20 / dag.

Schiphol

Kommer du fra Schiphol flystasjon kan du ta tog til sentralstasjonen, og derfra trikk tilhotellet. Du kan også ta tog til WTC (World Trade Centre) og ta en taxi derfra. Eller trikken til Sentralstasjonen.[/tab] [tab title="Servering"]Frokost er inkludert i prisen.

Frokost serveres fra kl 08.00 til 10:00 i frokostrommet.[/tab0] [tab title="Ytterligere informasjon"]

Internett

Det er en datamaskin med internettilgang i salongen som gjestene kan bruke.
Den trådløse Internett-tilkoblingen i det offentlige området kan brukes på € 12,50 i løpet av tiden av oppholdet.

– Hotellet har en 24-timers resepsjon
– Dyr er ikke tillatt
– Bagasje kan oppbevares på hotellet
– Røykfrie rom
– Familierom

Sjekk inn og sjekke ut

Innsjekk: etter 14.00

Sjekk ut: før 11.00

Rom

Alle rom har: dusj, toalett, safe, oppvarming.
På forespørsel: kaffe / te fasiliteter, hårtørker [/tab] [/tabs]

Hotel Des Arts i Amsterdam er et sjarmerende 2-stjerners familiehotell i hjertet av det livlige sentrum. Fra hotellet er det bare noen få minutters gange til Dam, det berømte blomstermarkedet og mange andre attraksjoner, som gjør det til en ideell base for å utforske byen i Amsterdam. Beskrivelse Interiøret på Hotel Des Arts holder en sjarmerende…


Publisert

i

av

Stikkord: