Amsterdam: Eden Hotell

""
Eden Hotel Amsterdam har en utsikt over Amstel-elven og er lokalisert i nærheten av Rembrandtplein. I nærheten kan du nyte det yrende uteliv, et teater show eller blomstermarkedet. Hotellet har komfortable rom, bar og internett fasiliteter.
Beskrivelse
I nærheten av Eden Hotel det er mange alternativer for deg å tilbringe dagen: ta en drink på terrassen på Rembrandtplein, kjøpe pene blomster og suvenirer på blomstermarkedet, besøke et teatershow i "Theater Carré", eller en spasertur langs loppemarkedet på "Waterlooplein". Det er mange butikker som er enkle å nå til fots, for eksempel Kalverstraat og luksuriøse "Magna Plaza"-kjøpesenter. Hotellets vennlige resepsjonister er villig til å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha om Amsterdam.
Hotellet ligger ved Amstel-elven. Fra baren du har en hyggelig utsikt over elva mens du nyter en drink eller et lett måltid. Det er internettfasiliteter i lobbyen og på rommene. Rommene er utstyrt med eget bad, telefon, TV og en hårtørker og det er røykfrie rom. Eden Hotel Amsterdam er kjent for sin personlige service. Du vil føle seg hjemme her. Kos deg i livlige Amsterdam.
Mat og drikke
Den kontinentale frokosten serveres daglig mellom kl 07:00 og 10:30.
I loungebaren "Pipa" kan få fersk espresso eller cappuccino servert sammen med en kringle fra hotellets eget bakeri. Menyen tilbyr forskjellige alternativer for en rask lunsj og på kveldene er du hjertelig invitert til å spise middag her. Du kan komme på morningen før du skal ut å oppleve Amsterdam eller på kvelden når du er sliten etter en lang dag.
Internett
I lobbyen kan du dra nytte av gratis trådløs internett. Det finnes også et rom du kan bruke internett ved å betale litt.
Hotellet er en del av Eden Hotel Group.

Eden Hotel Amsterdam har en utsikt over Amstel-elven og er lokalisert i nærheten av Rembrandtplein. I nærheten kan du nyte det yrende uteliv, et teater show eller blomstermarkedet. Hotellet har komfortable rom, bar og internett fasiliteter. Beskrivelse I nærheten av Eden Hotel det er mange alternativer for deg å tilbringe dagen: ta en drink på terrassen…


Publisert

i

av

Stikkord: