Amsterdam: City Hotell

City Hotel Amsterdam er et vennlig, familiedrevet hotell i en 18. århundret bygning. Hotellet har 32 rom. Alle rommene er utstyrt med eget bad, dusj, wc, TV og telefon.

Hotellet holder åpent hele natten, og har en bar som er åpen fram til 01.00.  Gratis reise og turistguider for Amsterdam er tilgjengelig for å finne veien rundt

Kredittkort
Visa, Eurocard / Mastercard, Amex og Diners Club kort aksepteres.

Rompriser
Alle rompriser er inkludert frokost og skatt. Minimum opphold i helgen er 2 netter.Lavsesong starter 1 november og slutter 31. mars. Høysesong fra 1 april til 31 oktober.
Kan du gjerne gjøre henvendelser på telefon, faks, e-post, eller umiddelbart kjapt på nettet!

Beliggenhet
Hotellet ligger i sentrum av Amsterdam ved sentralstasjonen i Amsterdam, på Prins Hendrikkade 130, mellom Central Station og Scheepvaart Museum.

Når du ankommer sentralstasjonen, går du til de viktigste avslutte det du går til venstre og gå i retning av Scheepvaart Museum og følg Prins Hendrikkade til nummer 130

Det er det ideelle utgangspunktet for ditt besøk og i gangavstand fra redlightdistric av Amsterdam, Dam-plassen, det kongelige palasset, shoppingområder, uteliv, kanaler, Museets, operaen og mye mer.

Avbestillingsregler
Reservasjoner kan avbestilles uten straff inntil 48 timer før ankomst. Den første natten vil belastes ved avbestilling mindre enn 2 dager før ankomst.

Prins Hendrikkade 130,
1011 AP Amsterdam,
Nederland
Rommet prisene inkluderer frokost og byskatt.

City Hotel Amsterdam er et vennlig, familiedrevet hotell i en 18. århundret bygning. Hotellet har 32 rom. Alle rommene er utstyrt med eget bad, dusj, wc, TV og telefon. Hotellet holder åpent hele natten, og har en bar som er åpen fram til 01.00.  Gratis reise og turistguider for Amsterdam er tilgjengelig for å finne veien…


Publisert

i

av

Stikkord: