9-ish ting som bare er ok på festival


09. Være tiltrukket av chicks i gummistøvler.
"festival"Normalt, hvis du så en vakker jente med gummistøvler gå forbi deg på gata, ville du nok tenkt at hun er på vei til stallen for å jobbe, eller at hun bare ikke har fått med seg at det er strålende sol ute. Men innen for de hellige portene til en festival har gummistøvler den magiske evnen til å forandre en helt normal jente til Megan Fox

08. Drite på inhumane steder.
Etter å mot din vilje ha tatt steget inn i en Portabel do, møtes du av en aroma så stek at tilogmed Paven ville revurdert guds eksistens. Og ikke nok med det men du må manuvrere deg over spyet til en som har drukket alt for mye Absolut Vodka med guld flak, sånn at du ikke faller ned i den sikre død.

07. Synge til band du absolut ikke liker.
Snow Patrol!? Fy faen jeg hater dem!  Shit, tror jeg går tilbake til teltet. Å! vent litt denne er jo ikke så ille. Kanskje jeg skal veive med hendene mine litt. Hæ(!) Nei jeg gråter ikke, jeg bare har noe i øyet. Jeg vet ikke om jeg har sakt dette men jeg bare elsk…. IF I LAY HERE ! IF I JUST LEEEEY HERE !

06. Sette fyr på tingene dine.
Ååå, typisk at boomblasteren skal slutte å virke nå da! Okey folkens hva nå!? Hmm, lurer på om den brenner jeg? VI, BRENNER’N! Fram med tenveska, å er vi tom? Frem med Spriten! Wow! hah den smelter!

 

 

05. Hookeup med en som er alt for gammal!
Det er litt over middnatt. Konsertene er ferdig for dagen, og festen er flytta til Party Teltet!  Enten det er den dundrene technoen eller de 25 ølene du har drukket, så begynner hu 40-ish dama som nettop gav deg litt vann å se ganske så fresh ut.  Spol noen timer fram med uklart innhold og BANG du våkner opp i campingvognen hennes til lyden av hennes unger som leker utenfor. ( Anikken 8 og Martin 5 )

04. Drikke varm øl.
Teltet er slått opp og du har nettop åpna den første ølen, FESTIVALEN er igang! Etter hvert som sola steker på glemmer du å hive ølen i kjøleboksen og den blir varmere og varmere. Og iløpet av av kvelden typisk nok etter stenge tid for øl salget merker du at ølen er for varm til å drikkes. Men du sitter der uten noen særlige valg. Du kan jo ikke bli ederud!

03. Stjele mat fra andre.
I det du krabber ut av teltet med ett hode som dunker værre enn konserten du var på igår, merker du at magen rumler.  Du tar turen bort til festival butikken og ser til din stor forskrekkelse at en pakke med pølser koster 50 kroner og det er bare 4 pølser der. Det er bare for ille! Så popper tanken opp det var jo en sverm av mennesker rund grillen, de kan ikke ha kontroll på alle pølsene som ligger der.

 

02. Gå i hatt
Alle ser jo at du ligner Johnny Depp  med den hatten ! Det er jo et symbol på hvor utrolig feet du egentlig er.  Man i realiteten ligner du absolutt ingen kjente what so ever, du ligner en av de gangsterne fra 30- tallet som ble drept fordi de kjøpte feil Melk

 

Grunnet vanskeligheter med å bestemme seg om nr1, så delte vi den på to. (Gi gjerne din mening på hva som passer best.)


01. Virkelig virkelig stinke!
Hvis du i den "virkelige" verden, hadde gått 5 dager uten en dusj ville vennene dine trolig til å ta til drastiske tiltak for å finne ut av hva som er galt med de "små grå." En av disse tiltakene vil trolig inneholde en hageslange,såpe og deodorant.
På festival derimot.. Der er det noe annet! Hallo man skal se litt shabby ut på festival! Så dropp å ta med 5 kg hårprodukter, ingen som bryr seg uansett! Ta heller med 5 liter sprit!

01. Sove i telt uansett vær.

Jeg tror det eneste stedet i verden man finner en en haug med ungdommer som camper i telt er på festival. Ikke nok med de men de gjør det selv om "motorveien" inne på camping området er så proppa med gjørme at du drukner om du tråkker feil!

09. Være tiltrukket av chicks i gummistøvler. Normalt, hvis du så en vakker jente med gummistøvler gå forbi deg på gata, ville du nok tenkt at hun er på vei til stallen for å jobbe, eller at hun bare ikke har fått med seg at det er strålende sol ute. Men innen for de hellige…


Publisert

i

av

Stikkord: