3 måter å få inn 5000 ekstra kroner på hver mnd.

Det kan i perioder ofte være greit å få inn litt ekstra penger på kontoen, spesielt etter sommer og jule sesongene.

Da går det gjerne litt for mye penger ut og lite inn. Her er noen tips til deg for å få inn litt ekstra penger hver måned, for ingen vil vel kutte i livsstilen sin.
1. Ring rundt til venner som driver bedrifter og hør om det er noe forefallent arbeid som trenger å bli gjort. Det kan være rydding av lager, sortering av papirer eller flytting av søppel eller ubrukte møbler. Ta 1000 kroner per bedrift og du trenger kun 5 slike oppdrag hver måned, ikke noen umulighet om du har noen bekjente som driver bedrifter, og de vil gjerne slippe slikt arbeid da det ikke blir prioritert.

2. Ta deg en ekstrajobb. Ja, om du virkelig trenger penger så kan du lett tjene 5000 kroner ekstra i måneden ved å ta deg noen kveldsskift eller droppe to helger på byen til fordel for en helgejobb. Ikke så godt betalt, men tenk at du sparer inn på utelivet også.

3. Start en blogg. Det er utrolig enkelt og det ligger guider på nettet til nettopp dette. Søk opp det som heter WordPress og kjøp deg et domene. Skriv poster innenfor noe du interesserer deg for, en hobby eller noe lignende. Ha 5 forskjellige bannere på siden din som du tar 500 kr for i måneden, og skriv 5 forskjellige sponsede poster innimellom innleggene dine til 500 kr stykket. Du kan lett få annonsører på Mikrojobb.no, bare du skriver jevnlig og leser deg litt opp på internett markedsføring.

Det kan i perioder ofte være greit å få inn litt ekstra penger på kontoen, spesielt etter sommer og jule sesongene. Da går det gjerne litt for mye penger ut og lite inn. Her er noen tips til deg for å få inn litt ekstra penger hver måned, for ingen vil vel kutte i livsstilen…


Publisert

i

av

Stikkord: